6944365123 Βασιλόπουλου 34, Άμφισσα kokkobos@yahoo.com
hero image
 
 
 
ΞΥΛΙΝΑ & ΣΤΑΜΠΩΤΑ ΔΑΠΕΔΑ
Αθανάσιος Κοκκοβός Άμφισσα Φωκίδα


Η επιχείρησή μας “ΤΕΧΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ” η οποία βρίσκεται στην Άμφισσα, διαθέτοντας έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας την τοποθέτηση ξύλινων δαπέδων καθώς και την κατασκευή σταμπωτών δαπέδων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Άμφισσα και σε όλο το νομό Φωκίδας καθώς και στους γύρω νομούς κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  ΞΥΛΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ

 
  Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να αναλάβουμε την άψογη τοποθέτηση του ξύλινου δαπέδου που θα επιλέξετε για τον χώρο σας, προσφέροντάς σας ένα υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα.

Διαθέτουμε πλούσιο δειγματολόγιο, ώστε να επιλέξετε το υλικό, το χρώμα και γενικά τα χαρακτηριστικά που επιθυμείτε για την ανάδειξη του ξύλινου δαπέδου της οικίας ή τον επαγγελματικού σας χώρο.
 
 
 
 
 
    Αθλητικά Δάπεδα
    Δάπεδα Μασίφ
    Ημιμασίφ
    Laminate
    Βινυλικά Δάπεδα
    Δάπεδα Εξωτερικού Χώρου - Deck
 
 
 
 
 
 
 
 
Παράλληλα, μπορούμε να αναλάβουμε την συντήρηση αλλά και την επισκευή των ξύλινων δαπέδων σας, χαρίζοντάς σας ένα μοναδικό αποτέλεσμα, άμεσα και κυρίως οικονομικά.
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  ΣΤΑΜΠΩΤΑ ΔΑΠΕΔΑ

 
  Τα σταμπωτά δάπεδα είναι διακοσμητικά δάπεδα που διακρίνονται για την κομψότητα, το γρήγορο χρόνο παράδοσης και την υψηλή αντοχή τους στο χρόνο και στις καιρικές συνθήκες. 

Με μεγάλη γκάμα χρωμάτων και σχεδίων, η επιχείρησή μας, μπορεί να κατασκευάσει το ιδανικό σταμπωτό δάπεδο για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο, προσφέροντάς σας ένα μοναδικό και κομψό αποτέλεσμα.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να σας προτείνει και να κατασκευάσει τα ιδανικά σταμπωτά δάπεδα στο κτιριό σας.
 
 
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ  ΜΑΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Άμφισσα και όλο το νομό Φωκίδας καθώς και τους γύρω νομούς κατόπιν συνεννόησης.