6944365123 Βασιλόπουλου 34, Άμφισσα kokkobos@yahoo.com
hero image
 
 
 
 
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ
Αθανάσιος Κοκκοβός Άμφισσα Φωκίδα


Η γυψοδανίδας στην εποχή μας χρησιμοποιείται κατά κόρον σε ανακαινίσεις κτιρίων αλλά και σε κατασκευές νέων και αυτό γιατί αποτελεί μια οικονομική και εύκολη λύση, με πολλά πλεονεκτήματα.

Με οδηγό την φαντασία, την τεχνογνωσία, καθώς και τη μακροχρόνια πορεία μας στις ανακαινίσεις κτιρίων, η επιχείρησή μας “ΤΕΧΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ” η οποία βρίσκεται στην Άμφισσα, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε κατασκευή με γυψοσανίδα επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
    Χωρίσματα
    Ψευδοροφές
    Γύψινες διακοσμήσεις
    Τζάκια
    Κρυφό Φωτισμό
    Επενδύσεις Γυψοσανίδας
    Οροφές ορυκτών ινών
    Ειδικές κατασκευές
 
 
 
 
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να μελετήσει το χώρο σας, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο και παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες τάσεις στις κατασκευές γυψοσανίδας, σας προσφέρουμε λύσεις που ταιριάζουν στο χώρο σας και μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα όμορφο περιβάλλον, προσαρμοσμένο πάντα στο προσωπικό σας στυλ. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Για όλες τις κατασκευές γυψοσανίδας χρησιμοποιούμε υλικά υψηλών προδιαγραφών και συνεργαζόμαστε με μεγάλες εταιρείες έτσι ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε για ένα ποιοτικό αποτέλεσμα.
Σας προσφέρουμε κατασκευές που ξεχωρίζουν τόσο για την υψηλή ποιότητά τους, την λειτουργικότητά τους, την προσοχή τους ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια αλλά και για την κομψότητά τους. 
 
 
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ  ΜΑΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Άμφισσα και όλο το νομό Φωκίδας καθώς και τους γύρω νομούς κατόπιν συνεννόησης.