6944365123 Βασιλόπουλου 34, Άμφισσα kokkobos@yahoo.com
hero image
 
 
 
 
 
ΤΕΧΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ
Αθανάσιος Κοκκοβός | Κατασκευές Γυψοσανίδας Άμφισσα - Ενεργειακά Τζάκια - Σταμπωτά Δάπεδα - Ανακαινίσεις Κτιρίων Άμφισσα Φωκίδα


Η επιχείρησή μας “ΤΕΧΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ” η οποία βρίσκεται στην Άμφισσα, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια με ανακαινίσεις κτιρίων, παρέχοντας ποιοτικές και σύγχρονες λύσεις, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας κατασκευές γυψοσανίδας, ενεργειακά τζάκια, την τοποθέτηση αλλά και την συντήρηση ξύλινων δαπέδων, καθώς και την κατασκευή σταμπωτών δαπέδων.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  Διαθέτοντας έμπειρο & εξειδικευμένο προσωπικό 

αλλά και συνεργαζόμενοι με τους καλύτερους τεχνίτες, μπορούμε να αναλάβουμε την ολική ανακαίνιση του κτιρίου σας, προσφέροντάς σας ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις με το κλειδί στο χέρι

Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες τάσεις στο χώρο της ανακαίνισης μπορούμε να σας προτείνουμε σύγχρονες, κομψές και λειτουργικές λύσεις για τον χώρο σας.

Απευθυνθείτε σε εμάς για οποιαδήποτε μικρή ή μεγάλη εργασία θέλετε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο και να είστε σίγουροι ότι θα την φέρουμε εις πέρας με την ίδια υπευθυνότητα και το ίδιο μεράκι. Εξυπηρετούμε άμεσα την Άμφισσα και όλο το νομό Φωκίδας καθώς και τους γύρω νομούς κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
 
 
 
 
Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με κατασκευές γυψοσανίδας και ανακαινίσεις, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας εκατοντάδες έργα στην Άμφισσα και σε όλο το νομό Φωκίδας. Έτσι, έχουμε αποκτήσει ένα μεγάλο αριθμό ευχαριστημένων πελατών οι οποίοι μας προτιμούν και μας προτείνουν.
  Στόχος μας 

είναι η άμεση, σωστή και οικονομικη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, αλλά και η δημιουργία έργων που θα ξεχωρίζουν για την υψηλή τους ποιότητα και την μοναδική αισθητική τους.
   
 
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ  ΜΑΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Άμφισσα και όλο το νομό Φωκίδας καθώς και τους γύρω νομούς κατόπιν συνεννόησης.