6944365123 Βασιλόπουλου 34, Άμφισσα kokkobos@yahoo.com
hero image
 
 
 
 
 
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ
Αθανάσιος Κοκκοβός Άμφισσα Φωκίδα


Τα τζάκια πέραν από την ομορφιά που προσφέρουν σε ένα χώρο, μπορούν να αποτελέσουν και την βασική λύση για την αποδοτική θέρμανση κάθε χώρου.

Η επιχείρησή μας “ΤΕΧΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ” η οποία βρίσκεται στην Άμφισσα, μπορεί να σας προτείνει αλλά και να σας προμηθεύσει με το ιδανικό ενεργειακό τζάκι για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του τζακιού, διαθέτουμε και σας προσφέρουμε ενεργειακά τζάκια, αέρος και νερού αέρος, σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, προκειμένου να επιλέξετε το ιδανικό τζάκι για τον χώρο σας. 


Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να επισκεφτεί τον χώρο σας, να τον μελετήσει, να συζητήσει μαζί σας και να σας προτείνει το ιδανικό ενεργειακό τζάκι για τον χώρο σας.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορεί να σας προμηθεύσει, σε ανταγωνιστικές τιμές, το τζάκι που θα επιλέξετε αλλά και να αναλάβει την σωστή τοποθέτησή του στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
 
 
 
 
 
 
 
Παράλληλα, χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στις κατασκευές γυψοσανίδας, μπορεί να σας προτείνει σύγχρονες και κομψές  κατασκευές που θα κάνουν τον χώρο σας ξεχωριστό.
Βασική αρχή της επιχείρησής μας είναι η ποιότητα, η εγγύηση του τελικού αποτελέσματος απέναντι και στον πιο απαιτητικό πελάτη και η παράδοση του έργου στον προκαθορισμένο χρόνο.
 
 
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ  ΜΑΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Άμφισσα και όλο το νομό Φωκίδας καθώς και τους γύρω νομούς κατόπιν συνεννόησης.