6944365123 Βασιλόπουλου 34, Άμφισσα kokkobos@yahoo.com
hero image
 
 
 
 
 
ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ
Αθανάσιος Κοκκοβός Άμφισσα Φωκίδα


Εάν επιθυμείτε να ανακαινίσετε την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο και ψάχνετε μια ποιοτική και οικονομική λύση, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στις ανακαινίσεις κτιρίων και συνεργαζόμενοι με τους καλύτερους τεχνίτες στο χώρο της οικοδομής, η επιχείρησή μας “ΤΕΧΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ” η οποία βρίσκεται στην Άμφισσα, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε ανακαίνιση επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ


Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκης σας για την ολοκληρωτική ανακαίνιση του κτιρίου σας - με το κλειδί στο χέρι. Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιες από τις εργασίες που μπορούμε να πραγματοποιήσουμε:
   
 
  Χτισίματα - Γκρεμίσματα
  Σοβατίσματα
  Ελαιοχρωματισμούς - Τεχνοτροπίες
  Μονώσεις Κτιρίων
  Κατασκευές Γυψοσανίδας
  Ξύλινα Δάπεδα
  Πατητή Τσιμεντοκονία
  Σταμπωτά Δάπεδα
  Τοποθετήσεις Πλακιδίων
  Τοποθετήσεις Μαρμάρων
  Σκεπές - Στέγες
  Ξυλουργικές Εργασίες
  Αλουμινοκατασκευές
  Μεταλλικές Κατασκευές
  Υδραυλικές Εργασίες
  Ηλεκτρολογικές Εργασίες
   
 
 
 
 
 
 
 
 
…και οποιαδήποτε άλλη εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσουμε προκειμένου ο χώρο σας να γίνει όπως ακριβώς τον είχατε φανταστεί.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να συζητήσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις. Να σχεδιάσετε αλλά και να υλοποιήσετε μαζί κάθε βήμα της ανακαίνισής σας.
 
   
Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες τάσεις στο χώρο της ανακαίνισης, μπορούμε να σας προτείνουμε σύγχρονες και κομψές λύσεις για την ολοκληρωτική ή μερική ανακαίνιση του κτιρίου σας.

Σε όλες τις ανακαινίσεις κτιρίων που αναλαμβάνουμε φροντίζουμε να τηρούμε πιστά το χρονοδιάγραμμα που έχουμε ορίσει από κοινού εξαρχής, ενώ για όλες τις εργασίες που πραγματοποιήσουμε χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά, προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη ποιότητα του τελικού αποτελέσματος.
 
 
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ  ΜΑΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Άμφισσα και όλο το νομό Φωκίδας καθώς και τους γύρω νομούς κατόπιν συνεννόησης.